Wednesday, June 28, 2017

اسناد کتابخانه واتیکان پیرامون فرازمینیها

اسناد کتابخانه واتیکان پیرامون فرازمینیها

کشف اسنادی پیرامون بازدید فرازمینیها از زمین در کتابخانه واتیکان،

توسط پروفسور روس «گریک لادویک»

دانشمند روس، پروفسور «گریک ماوکیویچ لادویگ» پژوهشگر در زمینه زبانهای باستانی، که زمانی زندانی گولاگ نیز بوده است(1) کدهای باستانی را در کتابخانه واتیکان در قرن بیستم یافت که دلیلی بر دیدار فرازمینیها از زمین در زمانهای گذشته بوده است. او شخصی آزادفکر(2) ودارای شخصیتی قوی بود که از فشار و تهدید باکی نداشت و حقایق و اسرار را بازگو میکرد.
«ولادیمر کوچرایانت» در سال 1960 دانش آموز او بود اما وی تنها چند سالی است که به مطالعات استاد خود دست یافته است. با این وجود وی هنوز نتوانسته به بیشتر مطالبی که استادش پیرامون آنها کار کرده بود، دست یابد. در نتیجه هنوز مشخص نیست که پروفسور لادویگ تا چه اندازه پیرامون فزازمینیها آگاهی داشته و به اسرار آنها آگاه بوده است.
دکتر لادویگ و همکارش در طی اقامتشان در کتابخانه واتیکان، با استفاده از نسخ خطی بسیار شگفت انگیز در مورد پدیده‌ یوفو و فضانوردان باستانی، پژوهش کرده و مقاله ای را در ساورچنّو سکرتّو(Sovercenno Sekretto) درج کرده اند. او در کتابخانه واتیکان پیرامون آنچه که در عهد عتیق پیرامون ماورای کره خاک آمده است مطالعه کره بود و سپس تمدن مایاها و نمادهای کشتی پرنده و ایستگاههای فضایی آنها را تشریح کرده بود.
افزون بر همه اینها، وی نسخ خطی حاوی دانش کیمیاگری و کدهای باستانی را یافته بود. وی از این نسخه ها عکسبرداری کرده و آنها را در کلاس درسش به شاگردانش نشان داده بود. این نوشته ها اطلاعاتی پیرامون فرازمینیها که به زمین آمده بودند را در برمیگرفت و نیز دربردارنده منشأ اسطوره ها و نگارگریهای فرازمینیها بود.
پروفسور لادویگ در مورد آتشی که تمدن باستانی را نابود کرده و همچنین عکسهایی از سنگر های نظامی در بابل باستان که با درجه حرارتی بالا یعنی به احتمال زیاد در نتیجه انفجار اتمی ازبین رفته اند را، برای دانش آموزان خود شرح میداده است.
پروفسور لادویگ به تمدن سومر علاقه ای زیاد داشته و در مورد آن پژوهشهای بسیاری انجام داده بود. او از رمزورازهای اهرام مصر پرده برداشته و معتقد بود این اهرام نوعی ماشین انرژی بوده اند. وی در مورد کابالا نیز اطلاعاتی داشته و در سال 1973 از دنیا رفته است.

پینوشتها:
1. اداره کل اردوگاه‌های کار و اصلاح، که سرواژه آن به زبان روسی واژه (گولاگ) را تشکیل می‌داد، نام نهادی بود که اردوگاه‌های کار اجباری در نواحی دور افتاده اتحاد جماهیر شوروی ازجمله سرزمین سردسیر و یخبندان سیبری، استپ‌های قزاقستان، و بیابان‌های ترکمنستان را در زمان حکومت ژوزف استالین اداره می‌کرد.
محکومین سیاسی که به همراه محکومین عادی حدود یک دهم شهروندان شوروی را شکل میدادند، در اردوگاه‌های کار اجباری به سرمیبردند. در زمان استالین، سه چهارم افسران و تمام پیشکسوتان کمونیست و یاران لنین بجز خود استالین محاکمه و بجرم خیانت اعدام شدند، و یا با یک درجه تخفیف محکوم به کار اجباری در گولاگ شدند منبع: ویکیپدیا
2. آزاد فکر به کسی گفته میشد که فکرش آزاد و دغدغه مذهبی نداشته باشد.
برگرفته از:ufolove
ویرایش و آماده سازی: احمد شمّاع زاده