Monday, July 29, 2013

استیون هاوکینگ و فرازمینیها



استیون هاکینگ و فرازمینیها
یادداشت:
جهت پیشگیری از منحرف شدن ذهن خوانندگان با خواندن برخی نقطه نظرهای پروفسور هاوکینگ مانند میکروبی دانستن حیات فرازمینی و یا حمله فرازمینیها برای مقاصد مادی(که اصولا نیازی ندارند و از ما زمینیان بسیار پیشرفته ترند) نظر خوانندگان را به نامه نگارنده به اریک فون دنیکن جلب میکنم که در پست بعدی خواهد آمد.
برای آگاهی بیشتر پیرامون حیات و نیز موجودات فرازمینی نظر خوانندگان را به پژوهشی با عنوان جن موجودی که از نو باید شناخت که در محیط اینترنت موجود است جلب میکنم. 
شماع زاده
*****
پروفسور هاوکینگ می گوید بهتر است به جای تلاش برای برقراری ارتباط با موجودات فضایی، برخودمان تمرکز کنیم تا از تبدیل حیات به آنچه که مطلوب مان نیست جلوگیری کنیم.
استیون هاوکینگ، استاد دانشگاه کمبریج بریتانیا هشدار داده است که احتمال وجود موجودات فضایی تقریبا قطعی است، اما انسانها باید از برقراری ارتباط با آنها خودداری کنند.
این استاد رشته فیزیک اخترشناسی در یکی از مجموعه برنامه های شبکه تلویزیونی "دیسکاوری" گفت این فرض که در دیگر نقاط عالم هم حیات هوشمند وجود دارد، "بسیار منطقی است".
با این حال او هشدار داده است که احتمال دارد این موجودات بیگانه برای تامین منابع مورد نیاز خود به کره زمین حمله کنند و سپس آن را ترک کنند.
آقای هاوکینگ گفته است: "درصورتیکه موجودات فضایی به زمین بیایند، نتیجه آن مشابه سفر کریستف کلمب به قاره آمریکا خواهد بود که برای ساکنان بومی این قاره پیامد مثبتی نداشت".
پروفسور هاوکینگ معتقد است که انسانها به جای اینکه سعی کنند با موجودات فرا زمینی ارتباط برقرار کنند، باید تمام تلاش خود را برای پرهیز از هرگونه ارتباطی با این موجودات به خرج دهند.
او می گوید: "ما باید توجه مان را فقط به خودمان معطوف کنیم تا از تکامل حیات به آنچه که مطلوب ما نیست جلوگیری کنیم".
در گذشته عملیات اکتشافی در فضا صورت گرفته بود که در آن خطوط حکاکی شده بشر و نمودارهایی برای نشان دادن موقعیت سیاره زمین در کهکشان به فضا فرستاه شده بود.
همچنین در مواردی پرتوهای رادیویی به امید رسیدن به تمدن های بیگانه در دیگر سیارات به فضا فرستاده شده است.
پرفسور هاوکینگ گفت: "از نظر مغز ریاضی من تنها اعداد، فکر کردن در مورد موجودات بیگانه فضایی را از نظر منطقی توجیه می کنند".
این پروفسور فیزیک نجومی می گوید که احتمالا بیشتر نمونه های حیات فرازمینی در حد ساختار های ساده میکروبی هستند.
او می گوید چالش اساسی این خواهد بود که این موجودات بیگانه واقعا چه ویژگی هایی دارند.
این برنامه احتمال وجود گونه های مختلفی از موجودات فرازمینی از جمله گیاهخواران دوپا و شکارچیان زرد مارمولک شکل را مورد بررسی قرار می دهد.
با این حال پروفسور هاوکینگ معتقد است که بیشتر نمونه های حیات فرا زمینی به احتمال زیاد در حد میکروبهایی با ساختار ساده هستند.
در مجموعه تلویزیونی "عجایب منظومه خورشیدی" که اخیرا در بی بی سی تولید شده است هم پروفسور "برایان کوکس" از دانشگاه منچستر معتقد است که احتمالا در درون منظومه خورشیدی ما انواع دیگری از حیات وجود دارد.
او می گوید احتمالا در زیر صفحه یخی که "اروپا"، یکی از قمرهای ژوپیتر را تشکیل می دهد هم اورگانسیم های زنده ای وجود دارند.
پروفسور کاکس می گوید حتی در فاصله ای نزدیکتر به زمین، یعنی در کره مریخ هم شواهدی در دست است که احتمال وجود حیات در آنجا را تایید می کند.
این استاد فیزیک معتقد است که در دهه های آینده و تنها پس از ارسال نسل بعدی فضاپیماهایی که از قابلیت بیشتری برای جستجوی نشانه های حیات برخوردارند به اقمار ژوپیتر و بخش هایی از مریخ، می توان از وجود حیات در دیگر کرات اطمینان حاصل کرد.

No comments:

Post a Comment