Friday, April 25, 2014

تباه شدن سرمایه های ملی(2. جوانان ملت)



نتیجه عملکرد دولت احمدی نژاد تباه شدن جوانان بود


افزایش ۵۰ درصدی مصرف ریتالین در فصل امتحانات ایران 

بی بی سی - پنج شنبه 24 آوريل 2014 - 04 اردیبهشت 1393


علیرضا جزینی، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران با اشاره به نزدیکی به فصل امتحانات در ایران گفته است: "برخی از دانش‌آموزان و دانشجویان به خاطر تبلیغات نادرست و از روی ناآگاهی برای تقویت حافظه و شب بیداری از ریتالین استفاده می‌کنند، در شب‌های امتحان، فروش ریتالین ۵۰ درصد افزایش می‌یابد."
قرص ریتالین ماده شناخته شده قدیمی به نام متیل‌فندیت است و برای بیماران بیش‌فعال و بیش‌فعال کم‌تمرکز تجویز می‌شود که باید در طول دوران کودکی درمان شوند. از آنجا که این دارو توسط پزشکان تجویز می‌شود، این تصور به وجود آمده که مخدر نیست، اما پزشکان و کارشناسان مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اعتیاد آور بودن این دارو می‌گویند که ترک داروهایی نظیر ریتالین و اکستازی بسیار سخت تر از مواد مخدری نظیر کراک است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای جزینی با اشاره به خطر مصرف این دارو و دیگر مواد مخدر در میان دانش‌آموزان و دانشجویان گفته است: "طبق شیوع‌شناسی صورت گرفته در سال ۹۰، چهار دهم درصد از دانش‌آموزان در سنین ۱۶ و ۱۷ یک بار ماده محرک شیشه را برای موفقیت در امتحانات خود استفاده کرده‌اند و امسال نیز شیوع‌شناسی در بین دانش‌آموزان انجام خواهد شد."
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشتر نیز با اشاره به آمار سال گذشته گفته بود: "در سال پیش ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار عدد قرص و آمپول مخدر و ۵۲ تن پیش‌ساز مواد مخدر کشف شد. همچنین ۴۰۰ آشپزخانه تولید مواد مخدر صنعتی منهدم شد."
وی همچنین با ارائه آماری در مورد مصرف مواد مخدر در میان دانش آموزان و دانشجویان در ایران گفت:"۱.۱ درصد از دانش آموزان شیشه مصرف می‌کنند. ۴ درصد هم سابقه یک بار مصرف شیشه دارند. گرایش به مصرف مواد صنعتی میان دختران دانشجو بیشتر است. ۵۳ درصد معتادان شاغل و ۶۳ درصد متاهل هستند."
بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس ایران، بیش از دو میلیون مصرف کننده مواد مخدر در ایران زندگی می‌کنند.
میانگین سنی ۷۰۰ هزار نفر از این معتادان که مصرف کننده تفننی هستند، ۲۱ سال است.
براساس گزارش‌های پیشین این ستاد، تریاک، کراک، شیشه و هروئین به ترتیب بیشترین مواد مخدری هستند که در ایران مصرف می شوند.

No comments:

Post a Comment