علی مطهری: میخواهند کلمه «نفوذ» را وسیلهای برای ایجاد خفقان کنند
علی
مطهری، نماینده مجلس، پنجشنبه ۱۴ آبان گفته است، برخی میخواهند از کلمه
«نفوذ» مانند «فتنه» به عنوان ابزاری برای «ایجاد خفقان» استفاده کنند.
گزارشها حاکی که علی مطهری در «کانال تلگرام» خود نوشته است: «افرادی میخواهند کلمه نفوذ را مانند کلمه فتنه وسیلهای برای ایجاد خفقان کنند و کسانی را به این بهانه بازداشت و آزادی بیان را محدود کنند و البته مردم به آنها اجازه نخواهند داد.»
به گزارش رادیو فردا، گروه نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی از اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ به عنوان «فنته» یاد میکنند. در این اعتراضات دهها نفر کشته و هزاران نفر بازداشت شدند.
این نماینده مجلس همچنین اضافه کرده است: «حیات سیاسی این افراد در گروی ایجاد محدودیتهاست و در فضای آزاد قادر به رقابت با رقبای خود نیستند، لذا صحبت از فتنه پس از برجام و فتنه چهارم به میان میآورند، در حالی که همه اینها خیالات شیطانی خود آنهاست و واقعیت ندارد.»
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی پس از توافق هستهای نسبت به «نفوذ» آمریکا هشدار داده بود. به دنبال این هشدار، محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران، نیز تلاش برای نفوذ در ایران پس از توافق هستهای را «فتنه چهارم» دانسته بود.
یک روز پس از اظهارات فرمانده سپاه، برخی از رسانهها در ایران از بازداشت «چند تن از اعضای شبکه نفوذی همکار با دولتهای متخاصم غربی که در فضای مجازی و مطبوعات کشور فعال بودند»، توسط نیروهای اطلاعات سپاه خبر دادند.
تاکنون خبر بازداشت عیسی سحرخیز، مدیرکل مطبوعات وزارت ارشاد در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، احسان مازندرانی، مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان، آفرین چیتساز ستوننویس روزنامه ایران، و سامان صفرزایی، خبرنگار ماهنامه اندیشه پویا، تایید شده است.
علی مطهری همچنین با اشاره به اینکه «خطر نفوذ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از ابتدای انقلاب وجود داشته و چیز تازهای نیست»، گفته است: «همان طور که از آغاز انقلاب اجازه نفوذ ندادهایم از این پس هم اجازه نخواهیم داد و این نیاز به عمل دارد نه شعار.»
ابراهیم رئیسی، دادستان کل ایران، روز چهارشنبه از روزنامهنگاران بازداشتشده به عنوان «یک شبکه نفوذی در رسانهها و شبکههای اجتماعی» و همچنین «عناصر جاسوس و مزدوران قلم به دست آمریکایی» نام برده بود.
این در حالی است که حسن روحانی، رییس جمهوری ایران، نیز روز چهارشنبه هشدار داده است که «نباید عدهای با کلمه نفوذ بازی» کرد.
در همین حال، سازمان گزارشگران بدون مرز، ضمن محکوم کردن بازداشت چهار روزنامه نگار ایرانی در روزهای گذشته، خبر داد که «شماری دیگر» از روزنامهنگاران «برای بازجویی احضار و یا با تلفن بازجویی و تهدید شدهاند».
وبسایت «سحامنیوز» نیز پیش از این خبر داده بود که از «۲۰ خبرنگار و روزنامهنگار اصلاحطلب نزدیک به حسن روحانی و هاشمی رفسنجانی» خواسته شده تا روز ۱۳ آبان «به صورت جداگانه» به «خیابان صابونچی» مراجعه کنند تا توسط «بازجویان سپاه پاسداران» مورد بازجویی قرار گیرند.
No comments:
Post a Comment